Ik ben juf Yvonne. Ik woon in Kampen, samen met mijn man en zoontje. Ik werk al 14 jaar in het onderwijs als groepsleerkracht en doe dit met veel plezier. Vanaf dit schooljaar (2020-2021) werk ik op de Dr. Schaepmanschool. Je kunt me op maandag in groep 4 vinden en op donderdag in groep 6. De woensdag is mijn vaste invaldag bij stichting AVES en voorlopig ben ik op die dag te vinden in groep 3A.

Rust en duidelijkheid vind ik belangrijk in mijn onderwijs. Daardoor creëer je samen met de kinderen veel ruimte om creatief, ontdekkend, samenwerkend en onderzoekend bezig te zijn. Ik word enthousiast van het thematisch werken binnen wereldoriëntatie en doe graag groepsvormende activiteiten en spellen binnen een groep. Samen leren en plezier maken!