Opleiding onderwijsassistent

Jannemarie de Bruine

Hallo! Mijn naam is Jannemarie de Bruine. Ik ben 20 jaar oud en begin aan mijn extra jaar aan de opleiding onderwijsassistent. Dit jaar doe ik mijn BPV in groep 5 bij Patrizia en Naomi.

Mijn woonplaats is het kleine vissersdorpje Urk. Dit ligt in het puntje van de Noordoostpolder. Het is een flink stuk reizen, maar het is het allemaal waard om op deze school mijn BPVO te doen.

Ik heb heel wat hobby’s. Deze zijn:

  • Creatief bezig zijn

Ik vind het altijd geweldig als ik lekker met mijn handen bezig kan zijn. Tekenen, knutselen, bouwen etc. Het is altijd leuk om te doen en helpt mij om stress weg te krijgen.

  • Lezen

Ook lezen is een hobby van mij. Als ik even rust in mijn hoofd moet creëren, pak ik altijd een goed boek en ga even lekker op de bank een stukje lezen.

  • Bewegen

Ik sport misschien niet, maar dat betekent niet dat ik van bewegen hou! Even een lekkere wandeling door het bos, of samen met neefjes en nichtjes gek doen in de speeltuin, het blijft altijd even leuk

  • Zingen en muziek

Sinds ik een kleine meid was, vond ik zingen en muziek altijd leuk. De verschillende ritmes leren, het horen en onthouden van de tekst, het dansen op de beat, ik vind het geweldig.

Opleiding Pedagogisch werk

Sienna van Dijk

Ik ben Sienna van Dijk, ik ben 16 jaar oud en ik doe de opleiding pedagogisch werk bij landstede. Omdat ik hier zelf ook 8 jaar op school heb gezeten vind ik het super leuk om hier nu stage te mogen lopen. Ik hoop er met jullie een leuke stage periode van te maken.

Opleiding onderwijsassistent

Lars van Enk

Hallo allemaal,

Ik ben Lars van Enk, ik ben 18 jaar oud en kom uit Kampen. Ik ben student tweedejaars onderwijsassistent op Landstede. Het komende schooljaar kom ik stagelopen in groep 7 bij Juf Natasja en Juf Debora. Ik ben er het hele schooljaar op de woensdag en de vrijdag.

Ik heb er veel zin in. Als u nog vragen heeft kunt u mij altijd aanspreken in de klas.

Ik kijk erg uit naar het komende schooljaar!

Met vriendelijke groeten,

Lars van Enk

Opleiding onderwijsassistent

Rianne Sollie

Hoi!

Ik ben Rianne, 17 jaar oud en zit in mijn 2e jaar van de opleiding onderwijsassistent op het Landstede in Zwolle.

Ik hou van creatief bezig zijn zoals tekenen, knutselen en schilderen. Ook ben ik wel eens te vinden in de sportschool.

Ik heb super veel zin om bij jullie dit jaar stage te mogen lopen !

 

Groetjes Rianne

Opleiding onderwijsassistent

Sara Dasdemir

Hoi ik ben sara! 16 jaar oud. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij reflex! Ik heb net de mavo afgemaakt en ben net begonnen met de opleiding onderwijsassistent op landstede. In het eerste jaar van de opleiding moet je stage lopen op een basisschool vandaar dat ik het leuk vond om op mijn oude basisschool stage te gaan lopen.

Opleiding onderwijsassistent

Tess Eijgelaar

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tess Eijgelaar ik ben 17 jaar oud en ik woon in Kampen.

Ik ben tweedejaars student op de opleiding onderwijsassistente op Landstede in Zwolle. Twee jaar geleden heb ik mijn profielkeuze stage ook al mogen lopen op de Dr. Schaepmanschool.

Dit schooljaar mag ik weer bij jullie op school stage komen lopen in groep 1/2 toffe tijgers bij juf Ellen en Juf Annemarie.

De dagen dat ik stage kom lopen zijn de woensdag en de vrijdag.

Ik kijk er naar uit, ik hoop jullie gauw op school te zien,

Groetjes,

 

Tess Eijgelaar

Opleiding onderwijsassistent

Youp Brouwer

Hallo,

Ik ben Youp Brouwer, 19 jaar en kom uit Lelystad. In het weekend werk ik op de broodafdeling (en soms ook op de vleeswarenafdeling) in de Albert Heijn. Naast dat ik in het weekend voor mijn werk bak, vind ik het superleuk om te koken. Na mijn opleiding onderwijsassistent wil ik graag een opleiding doen tot wiskundedocent.

Daarnaast kan ik mijn hoofd leeg maken tijdens een rondje hardlopen door het bos of een fanatieke atletiektraining.

 

Met vriendelijke groet,

 

Youp Brouwer

Opleiding onderwijsassistent

Iris Dekker

Hallo, mijn naam is Iris Dekker en ik ben 17 jaar.

Ik doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker/ onderwijs assistant niveau 4 op het Landstede.

Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen, netflixen en oppassen. Mijn moeder is mijn hele leven al gastouder dus ben ik opgegroeid met veel kleine kinderen om me heen. Ik help haar altijd graag met de kinderen.

Ik werk op het kantoor van Your Source als schoonmaakster, samen met mijn beste vriend Sam. Ik pas veel op, op zowel kinderen, dieren en huizen.

Verder woon ik thuis met mijn ouders en mijn zus. We hebben een kat en ik heb nog een super lieve hond en vissen.