Ouders die er over nadenken om hun kind naar de Dr. Schaepmanschool te laten gaan, zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met de directeur en een rondleiding door de school. We adviseren dit onder schooltijd plaats te laten vinden, zodat ouders een duidelijk beeld van de school krijgen en de sfeer kunnen proeven. Na de rondleiding ontvangen ouders informatie over de school en het aanmeld- en inschrijfformulier.

Ouders die besluiten hun kind aan te willen melden op de school, vullen het aanmeld- en inschrijfformulier in en leveren dit af bij de school. Het aanmeldformulier bestaat uit vragen over de ontwikkeling van het kind. Aan de hand van dit formulier moet de school binnen 6 weken bepalen of het de zorg omtrent het kind kan bieden.

Als de Dr. Schaepmanschool de zorg kan bieden, dan wordt het kind ingeschreven op de school door middel van het inschrijfformulier. Ouders krijgen hiervan per mail een bevestiging. Indien onze school de zorg omtrent het kind niet kan bieden, dan gaat de school met ouders op zoek naar een andere, passende school voor het kind.

Voor informatie of het plannen van een kennismakingsbezoek / rondleiding:
Telefoon: 038-3314624
Mail: kbsdrschaepmanschool@aves.nl

U kunt het aanmeld- en inschrijfformulier vinden onder de betreffende knoppen hiernaast.