Tegenover de Dr. Schaepmanschool biedt Partou dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen.

Partou kinderopvang “Elke dag iets bijzonders!”

Partou is de plek waar u en uw kind altijd welkom zijn. Waar u kunt rekenen op goede zorg in een warme, liefdevolle omgeving met persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bij Partou is elke dag wel iets bijzonders te beleven. Dat is ons uitgangspunt. Het bijzondere zit juist vaak in kleine, dagelijkse dingen. Peuters die glunderend, met rode wangen, terugkomen van het buitenspelen. Een verlegen meisje dat zomaar uit zichzelf iets in de groep vertelt. Een stoere jongen die zijn vriendje troost … Kortom: elke dag iets bijzonders. Met aandacht voor elk kind en oog voor elk bijzonder moment. Dat is waar Partou voor staat en waar wij ons met hart en ziel voor inzetten: goede kinderopvang, nu en in de toekomst.

Kom langs en ontdek het zelf! Wilt u de sfeer komen proeven op deze vestiging in Kampen? Of vrijblijvend een ochtend peuteropvang afnemen? U bent van harte welkom voor een rondleiding of proefochtend, via telefoonnummer 038-3636148. Of wilt u uw kind liever direct inschrijven? Ook dat kan.

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice, via 088-2357500 of mail naar klantenservice@partou.nl of kijk op onze website www.partou.nl/triangel (http://partou.nl/triangel). Graag tot ziens bij Partou!

Peutergroei: In Kampen biedt Partou peuteropvang aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Peuters worden hier op een uitdagende manier gestimuleerd in hun taalvaardigheid, beweging, muzikaliteit, motoriek en zelfstandigheid. In een groep van maximaal 16 kinderen onder begeleiding van twee ervaren pedagogisch medewerksters krijgen de kinderen gerichte activiteiten aangeboden. Er wordt gebruik gemaakt van de VVE methode Peuterplein. Doordat onze Peutergroei volledig voldoet aan de eisen die de wet aan de kinderopvang stelt, kunt u als werkende of studerende ouder kinderopvangtoeslag voor de Peutergroei aanvragen. Ook voor ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag is het mogelijk om gebruik te maken van de Peutergroei, hiervoor worden andere tarieven en openingstijden gehanteerd.