Directeur

Marleen Aalberts

Mijn naam is Marleen Aalberts en ik werk als directeur op maandag/dinsdag/woensdag en vrijdag op de Dr. Schaepmanschool. Een mooie baan die ik met veel plezier en passie uitvoer. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind wordt gezien en school als een fijne, veilige en plezierige plek ervaart. Een plek waar je jezelf mag zijn en je jezelf volledig mag ontwikkelen. Dat is in mijn ogen alleen mogelijk als school-ouders en kinderen samenwerken. ‘Samen kom je verder’! Als ik niet aan het werk ben, vind ik het fijn om samen met mijn man David koffie te drinken of spelletjes te spelen met mijn kinderen (Sam en Meike). Ook afspreken met vrienden, wandelen, lezen of lekker uit eten gaan vind ik heerlijk.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact op. Samen maken wij onze school!

Intern begeleider

Ineke Hendriks

Mijn naam is Ineke Hendriks en ik werk als intern begeleider op maandag en woensdag op de Dr. Schaepmanschool. Een afwisselende baan, het begeleiden van collega's, het uitzetten van plannen en voeren van gesprekken met verschillende mensen. Elke dag is weer anders en het is nog steeds een uitdaging het zo goed mogelijk te doen.

Buiten mijn werktijden assisteer ik mijn man Wim in ons uitvaartbedrijf. Mijn hobby's zijn haken (troostknuffeltjes), andere creatieve bezigheden en websites bouwen en bijhouden. Maar ook winkelen en een terrasje pakken vind ik leuk.

Leerkracht groep 1-2

Marijke van Sloten

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marijke van Sloten. Samen met juf Nadine sta ik voor groep 1/2a, de Vrolijke Vlinders. Het is fijn om de kinderen bij hun start op de basisschool een veilige leeromgeving te kunnen bieden. Om vervolgens spelenderwijs verder te gaan ontdekken, leren en ontwikkelen. Inmiddels ben ik 19 jaar werkzaam in de onderbouw van het basisonderwijs. Dit doe ik met veel plezier!

Samen met Ferdinand en onze kinderen Lieve, Sebas en Ferron woon ik in IJsselmuiden. In mijn vrije tijd lees, wandel en fiets ik graag. Ook vind ik het gezellig om activiteiten te ondernemen samen met mijn gezin, familie en vrienden.

Leerkracht groep 1-2

Nadine Vaandering

Mijn naam is Nadine Vaandering.
Ik ben in schooljaar 2017-2018 begonnen op de Dr. Schaepmanschool met mijn afstudeerstage in groep 2. Inmiddels is dit mijn 2e jaar in groep 1/2A, de vrolijke vlinders. Naast 4 dagen bij de vrolijke vlinders, ben ik dit jaar ook 1 dag in groep 1/2C, de zingende zebra’s, te vinden.
Wat mij enthousiasmeert voor het werken met kleuters? Hun onbevangenheid en leergierigheid, maar vooral het thematisch werken waarbij de betrokkenheid van de leerlingen hoog is.

Leerkracht groep 1-2

Annemarie Ras

Hallo!  Mijn naam is Annemarie Ras.

Ik woon in Zwolle met mijn man, dochters en onze beestenboel.

Ik werk al bijna 23 jaar in het onderwijs voornamelijk in de onderbouw. Momenteel sta ik bij de Toffe Tijgers (groep 1/2) op de woensdag, donderdag en vrijdag.

Daarnaast ben ik intern coördinator opleidingen. Dat wil zeggen dat ik alle taken die te maken hebben met stagiaires op mij neem. Dit jaar volg ik naast mijn werk de opleiding tot “Specialist Jonge Kind”.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin en ik hou van lezen, wandelen met de hond en paardrijden.

Leerkracht groep 1-2

Ellen Hanekamp

Hoi!

Ik ben Ellen. Ik geef les aan de kinderen in de klas van de Toffe Tijgers, groep 1/2 b, op maandag en dinsdag. Op woensdag ochtend ga ik na de herfstvakantie werken met kleuters in een plusklas. Ik werk nu zo’n 12,5 jaar in het onderwijs bij stichting AVES, waarvan negen jaar op de leukste school van Kampen! Ik heb met veel plezier lesgegeven in de middenbouw, maar de laatste zes jaar ben ik bij de kleuters gebleven. De manier waarop je onderwijs vormgeeft bij het jonge kind in de kleuterbouw spreekt mij erg aan. In mijn vrije tijd, dans ik, maar mag ik ook graag bezig zijn in de tuin en met mijn eigen kinderen. la.

Leerkracht groep 1-2

Marloes van Leusden

Hoi!
Ik ben Marloes van Leusden en werk met veel plezier nu al 21 jaar in het onderwijs. Momenteel sta ik 4 dagen in de week bij groep 1/2 de Zingende Zebra's.
Samen met Annemarie volg ik naast mijn werk de opleiding tot “Specialist Jonge Kind”.
Ik woon met mijn man, 3 kinderen, 3 honden, 4 katten en nog een aantal kippen aan een buitenweg in Creil. In mijn vrije tijd lees ik graag en ben ik veel buiten met onze dieren.
We gaan er weer een super schooljaar van maken!

Leerkracht groep 3

Saskia van de Beek

Mijn naam is Saskia van de Beek. Inmiddels werk ik alweer 15 jaar op de Dr. Schaepmanschool. Dit jaar mag ik elke donderdag en vrijdag voor groep 3 staan.

Samen met mijn man Matthijs en 2 dochters Roos en Isabel woon in Kampen op het Onderdijks. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, vrienden en familie.

Ik heb er weer veel zin in!

Leerkracht groep 3

Bertine Kuiper

Ik ben Bertine Kuiper. Ik werk inmiddels alweer 10 jaar op de Dr. Schaepmanschool en heb aan veel verschillende groepen lesgegeven. Dit schooljaar sta ik op maandag, dinsdag en woensdag met veel plezier voor groep 3. Een bijzonder leerjaar, waarin de kinderen enorme sprongen in hun ontwikkeling maken.

Samen met Otto en onze dochter Liz woon ik in Kampen. We zijn afgelopen zomer van de binnenstad naar het Stationskwartier verhuisd. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met mijn gezin en met vrienden. Shoppen, wandelen, uitgaan, lekker eten of een terrasje pakken.

Ik heb veel zin in dit schooljaar!

Leerkracht groep 3

Kelly Sijmons

Mijn naam is Kelly Sijmons. Ik woon in Zwolle samen met mijn man Remco en dochtertje Jill.

In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om activiteiten te ondernemen samen met mijn gezin, familie en vrienden. Dit schooljaar sta ik voor groep 3A op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

We gaan er een mooi schooljaar van maken!

Leerkracht groep 4

Bianca Klappe

Mijn naam is Bianca Klappe. Inmiddels werk ik alweer 11 jaar op de Dr. Schaepmanschool. Dit jaar in groep 4 van dinsdag tot en met vrijdag.
Eén keer in de twee weken doe ik de ICT op school. Daarnaast ben ik ook leescoördinator, samen met juf Natasja. Daarbij regelen we bijvoorbeeld de Kinderboekenweek en de Voorleesdagen, maar zijn we ook verantwoordelijk voor leesbevordering en de doorgaande leerlijn op technisch lezen en begrijpend lezen.
Dat kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn, vind ik erg belangrijk in het onderwijs. Op deze manier komen kinderen echt tot bloei.
In mijn vrije tijd mag ik graag bakken en lekker wandelen met de hond.  Ook houd ik erg van muziek en ga graag naar concerten en festivals.

Leerkracht groep 5

Patrizia van der Werf

Mijn naam is Patrizia van der Werf. Ik woon in Kampen samen met mijn man Jefta en onze kinderen Giulia, Luca en Dani.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik fotografeer graag en daarnaast vind ik het heel fijn om met familie en vrienden mijn tijd door te brengen.

Zelf geef ik nu al 12,5 jaar les op de Dr. Schaepmanschool. Een school vol ontwikkelingen en ruimte. Ik werk met veel plezier op onze school met een heel betrokken team.

En nu is het alweer zover dat een nieuw schooljaar is begonnen! Dit jaar sta ik voor groep 5.  Een heerlijk mooie leeftijd! Kinderen in groep 5 ontwikkelen zich naar steeds meer naar eigen persoonlijkheid en leren steeds meer hun eigen mening te geven en te onderzoeken. Dat vind ik echt genieten van deze leeftijdsfase!

We gaan er een mooi schooljaar van maken!

Leerkracht groep 6

Aleta de Waardt

Hallo allemaal,

Mijn naam is Aleta Gillot-de Waardt en ik ben de leerkracht van groep 6.

Met veel plezier sta ik voor de klas en vind het een voorrecht om met kinderen te mogen werken. Alle vakken vind ik leuk om te geven maar de creatieve vakken en Jeelo vind ik het leukst omdat er zoveel te ontdekken valt voor kinderen.

Gezelligheid, humor, saamhorigheid en passie zijn woorden die verder bij mij passen. Spelen is leren, voorlezen, samen kom je verder, elk vak een feestje.

Leerkracht groep 4-6

Yvonne Schouten

Ik ben juf Yvonne. Ik woon in Kampen, samen met mijn man en zoontje. Ik werk al 14 jaar in het onderwijs als groepsleerkracht en doe dit met veel plezier. Vanaf dit schooljaar (2020-2021) werk ik op de Dr. Schaepmanschool. Je kunt me op maandag in groep 4 vinden en op donderdag in groep 6. De woensdag is mijn vaste invaldag bij stichting AVES en voorlopig ben ik op die dag te vinden in groep 3A.

Rust en duidelijkheid vind ik belangrijk in mijn onderwijs. Daardoor creëer je samen met de kinderen veel ruimte om creatief, ontdekkend, samenwerkend en onderzoekend bezig te zijn. Ik word enthousiast van het thematisch werken binnen wereldoriëntatie en doe graag groepsvormende activiteiten en spellen binnen een groep. Samen leren en plezier maken!

Leerkracht groep 7

Debora van den Berg

Hallo allemaal!

Ik ben Debora van den Berg.
Ik werk al een aantal jaren met veel plezier en passie in de bovenbouw van de Dr. Schaepmanschool. Dit jaar werk in groep 7 op maan- en dinsdag. Samen met juf Natasja maken we er een geweldig en leerzaam jaar van. Eén keer in de 2 weken vervang ik meester Pascal in groep 8.

Daarnaast ga ik op woensdag de plusklas voor groep 6, 7 en 8 begeleiden. Dit is weer een nieuwe uitdaging, waar ik mij voor ga inzetten.

Belangrijk vind ik dat ieder kind met zijn of haar kwaliteiten groei doormaakt en het beste uit zichzelf probeert te halen. Dat ik daar onderdeel van mag zijn is de reden waarom ik het onderwijs ben in gegaan.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om bij mijn gezin  te zijn, maar ben ik ook een gezelligheidsdier en houd van mensen om mij heen. Verder ben ik gek op lezen, houd ik van wandelen met onze hond Max en mag ik graag hardlopen.

Leerkracht groep 8

Pascal Vegterlo

Hallo allemaal,
Mijn naam is Pascal Vegterlo.
Sinds 3 jaar geef ik les aan groep 8 op de Dr. Schaepmanschool. De jaren daarvoor was ik in groep 7 te vinden. Het liefst geef ik dan ook les in de bovenbouw. Lesgeven aan de bovenbouw vind ik boeiend. De interactie, de humor van de kinderen, de lesstof. Dit spreekt mij erg aan.
Samen met Karin heb ik 3 kinderen (Thijs, Maud en Guus). Wij wonen in Marknesse. Dat betekent elke dag 30 km heen en 30 km terug. Met een heerlijk muziekje in de auto is dat zeker geen straf!
Dit jaar hoop ik de kinderen veel te mogen leren, maar hoop ik ook dat ik van hun veel mag leren. Ik heb er zin in!

.

Leerkracht groep 7

Natasja Diender

Wat fijn dat ik dit jaar de kans krijg om met de (bijna) oudste kinderen van de basisschool te werken! Daar heb ik enorm veel zin in. Je kunt mij in groep 7 treffen op woensdag, donderdag en vrijdag. Dinsdag ga ik werken in de plusklas van groep 3 en 4, daarnaast doe ik nog taken als lees coördinator en houd ik me bezig met dyslexie.

Ik geniet naast mijn werk van familie, vrienden, wandelen, koken, bakken, winkelen en spelen met mijn kleine nichtje. En oh ja,op zaterdag kun je me ook nog bij IJVV treffen.

Naast de leerdoelen zet ik mij graag in voor een fijne sfeer in de groep en een lolletje op zijn tijd. Aardig zijn voor elkaar past goed bij mij.

Leerkracht groep 5

Naomi Wolf

Mijn naam is Naomi Wolf. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding aan de Katholieke Pabo Zwolle en mag op de Dr. Schaepmanschool mijn WPO-stage uitvoeren. Op donderdag en vrijdag sta ik voor groep 5. Wat ik het leukste vind aan het onderwijs, is dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het leuk om mijn lessen op een creatieve manier vorm te geven en word het meest enthousiast van het geven van muzieklessen. Mijn gitaar of ukelele is elke dag in de klas te vinden! Ik hoop op mooi schooljaar waarin ik veel van de kinderen mag leren en andersom.