Mijn naam is Patrizia van der Werf. Ik woon in Kampen samen met mijn man Jefta en onze kinderen Giulia, Luca en Dani.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Ik fotografeer graag en daarnaast vind ik het heel fijn om met familie en vrienden mijn tijd door te brengen.

Zelf geef ik nu al 12,5 jaar les op de Dr. Schaepmanschool. Een school vol ontwikkelingen en ruimte. Ik werk met veel plezier op onze school met een heel betrokken team.

En nu is het alweer zover dat een nieuw schooljaar is begonnen! Dit jaar sta ik voor groep 5.  Een heerlijk mooie leeftijd! Kinderen in groep 5 ontwikkelen zich naar steeds meer naar eigen persoonlijkheid en leren steeds meer hun eigen mening te geven en te onderzoeken. Dat vind ik echt genieten van deze leeftijdsfase!

We gaan er een mooi schooljaar van maken!