Klassenkrant groep 6

Februari 2018
De afgelopen weken hebben wij gewerkt over het thema sport. We hebben gerekend over sport, met elkaar gesproken hoe het zou zijn als er geen sporten zouden bestaan en zelfs de olympische spelen gespeeld tijdens de gymles.

Sinterklaas op school

December 2017
Vandaag hebben we een heel gezellig Sinterklaasfeest gehad. De surprises waren prachtig!

Groepspresentatie

Oktober 2017
Woensdag 18 oktober heeft groep 6 een gruwelijke enge groepspresentatie gegeven. er waren heksen, een Halloweenquiz, een spannende dans, griezelige proefjes en een paar vreemde proefjes. Groep 6 heeft genoten van het optreden.

De eerste week

September 2017
Ook groep 6 is 5 september weer begonnen. Samen hebben wij de groepsafspraken opgesteld. Met deze groepsafspraken kunnen wij elkaar wijzen op de afspraken zodat het een leuk en gezellig schooljaar wordt.