Mijn naam is Marleen Aalberts en ik werk als directeur op maandag/dinsdag/woensdag en vrijdag op de Dr. Schaepmanschool. Een mooie baan die ik met veel plezier en passie uitvoer. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind wordt gezien en school als een fijne, veilige en plezierige plek ervaart. Een plek waar je jezelf mag zijn en je jezelf volledig mag ontwikkelen. Dat is in mijn ogen alleen mogelijk als school-ouders en kinderen samenwerken. ‘Samen kom je verder’! Als ik niet aan het werk ben, vind ik het fijn om samen met mijn man David koffie te drinken of spelletjes te spelen met mijn kinderen (Sam en Meike). Ook afspreken met vrienden, wandelen, lezen of lekker uit eten gaan vind ik heerlijk.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact op. Samen maken wij onze school!