Hallo! Mijn naam is Jannemarie de Bruine. Ik ben 20 jaar oud en begin aan mijn extra jaar aan de opleiding onderwijsassistent. Dit jaar doe ik mijn BPV in groep 5 bij Patrizia en Naomi.

Mijn woonplaats is het kleine vissersdorpje Urk. Dit ligt in het puntje van de Noordoostpolder. Het is een flink stuk reizen, maar het is het allemaal waard om op deze school mijn BPVO te doen.

Ik heb heel wat hobby’s. Deze zijn:

  • Creatief bezig zijn

Ik vind het altijd geweldig als ik lekker met mijn handen bezig kan zijn. Tekenen, knutselen, bouwen etc. Het is altijd leuk om te doen en helpt mij om stress weg te krijgen.

  • Lezen

Ook lezen is een hobby van mij. Als ik even rust in mijn hoofd moet creëren, pak ik altijd een goed boek en ga even lekker op de bank een stukje lezen.

  • Bewegen

Ik sport misschien niet, maar dat betekent niet dat ik van bewegen hou! Even een lekkere wandeling door het bos, of samen met neefjes en nichtjes gek doen in de speeltuin, het blijft altijd even leuk

  • Zingen en muziek

Sinds ik een kleine meid was, vond ik zingen en muziek altijd leuk. De verschillende ritmes leren, het horen en onthouden van de tekst, het dansen op de beat, ik vind het geweldig.