Hoi, ik ben André de Moed en als Trainee bij Aves heb ik een speciale dubbelfunctie bij de Dr. Schaepmanschool. Naast leraarondersteuner ben ik namelijk ook stagiair. Vanuit een vorige baan heb ik bewust gekozen om het basisonderwijs in te gaan. Een nieuwe weg waar ik zeer veel zin in heb. De kinderen zien ontwikkelen, hun enthousiasme, dingen kunnen overbrengen en ze zien groeien in wat ze doen is prachtig.

Als stagiair ga ik alle vakken van het basisonderwijs weer tot mij nemen op Hogeschool KPZ en als leraarondersteuner begeleid ik leerlingen met een eigen leerontwikkeling en leerlingen die Nederlands als tweede taal hebben.

Ik woon samen met mijn vrouw “op” ’t Harde en geniet daar van de bossen, lange wandelingen met de hond en heerlijke fietstochten naar de IJssel. Daarnaast ben ik in Kampen lid van Theaterkoor Caecilia en sta ik graag op de planken in de Stadsgehoorzaal met musicals en zang.

Ik heb er zin in!