Schoonmaakster

Annelies Beljaars

Mijn naam is Annelies Beljaars. Elke dag ben ik op school om schoon te maken. Dit doe ik al heel wat jaren. Het is afwisselend werk, geen dag is hetzelfde.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, haken is mijn grootste hobby , daarnaast wandel ik graag, luister ik muziek, pas ik af en toe op mijn 2 kleinkinderen en vind het fijn en gezellig om met mijn gezin samen te zijn en dingen te ondernemen.

Leraarondersteuner

André de Moed

Hoi, ik ben André de Moed en als Trainee bij Aves heb ik een speciale dubbelfunctie bij de Dr. Schaepmanschool. Naast leraarondersteuner ben ik namelijk ook stagiair. Vanuit een vorige baan heb ik bewust gekozen om het basisonderwijs in te gaan. Een nieuwe weg waar ik zeer veel zin in heb. De kinderen zien ontwikkelen, hun enthousiasme, dingen kunnen overbrengen en ze zien groeien in wat ze doen is prachtig.

Als stagiair ga ik alle vakken van het basisonderwijs weer tot mij nemen op Hogeschool KPZ en als leraarondersteuner begeleid ik leerlingen met een eigen leerontwikkeling en leerlingen die Nederlands als tweede taal hebben.

Ik woon samen met mijn vrouw “op” ’t Harde en geniet daar van de bossen, lange wandelingen met de hond en heerlijke fietstochten naar de IJssel. Daarnaast ben ik in Kampen lid van Theaterkoor Caecilia en sta ik graag op de planken in de Stadsgehoorzaal met musicals en zang.

Ik heb er zin in!

Schoonmaakster

Monique Westerveld

Mijn naam is Monique Westerveld.
Ik maak 3 middagen per week schoon.
Het is leuk en afwisselend werk.

Ik woon met mijn gezin en 2 hondjes op de Maten. Ik hou van leuke dingen doen met mijn familie, vrienden en mijn gezin natuurlijk. Ik hou van kamperen, naar de sauna gaan en van wandelen.

Ik vind het ook heerlijk om wat leuks te doen met mijn lieve kleinzoon.