Klassenkrant groep 3

Lezen in groep 3

Februari 2018
In groep 3 lezen we erg veel. door veel te lezen gaat het steeds sneller. We oefenen dit in leesboekjes en werkboekjes, maar ook door leesspelletjes te spelen. Dit vinden we allemaal erg leuk!

Bezoek aan de brandweerkazerne

December 2017
We zijn vanmiddag naar de brandweerkazerne geweest. Wat was het leuk! We hebben een rondleiding gekregen en de brandweermannen hebben ons van alles verteld over de verschillende auto's. We mochten ook een keer met een echte brandweerspuit spuiten!

Sinterklaas op school

December 2017
We hebben een hele gezellige dag in de klas gehad! We hebben veel spelletjes gedaan, lekker buiten gespeeld en een bezoek aan Sinterklaas in het speellokaal gebracht. 's Middags hebben we heerlijk gesmuld van een taart die de moeder van Polat heeft gemaakt! Hij was bijn a te mooi om op te eten. Bedankt!

Appelmoes maken

Oktober 2017
We hebben geleerd dat de oogst van de appelboom verwerkt kan worden tot appelmoes. Vanmiddag hebben we tijdens de les wereldoriëntatie appels in stukjes gesneden. Daarna hebben we het in de pan gedaan en suiker, kaneel en water toegevoegd. Aan het eind van de middag hebben we heerlijk gesmuld van de appelmoes!

Spelend leren

September 2017
De kinderen in groep 3 spelen en leren iedere middag in de verschillende hoeken die we in de klas hebben!