Klassenkrant groep 2

Valentijnskaart

Februari 2018
Maandag 12 februari hadden wij een geheim in de klas. Hopelijk is het gelukt en zijn de ouders op Valentijnsdag verrast met een mooie zelfgemaakte kaart. Dinsdag 13 februari zijn we samen met groep 1, onder begeleiding van de kinderen van groep 8, naar de brievenbus gewandeld. We hebben zelf onze kaart op de post gedaan. "Juf dit moeten we vaker doen", zei één van de kinderen van groep 8. Dit moeten we inderdaad vaker doen. De kinderen van groep 1 en 2 en de kinderen uit groep 8 hebben genoten van deze gezamenlijke wandeling!

Pepernoten bakken

December 2017
Stage-juf Laura heeft met de kinderen pepernoten gebakken. We hebben het in de kring gehad over een recept en alle ingrediënten die erin moeten. Na lang wachten waren de pepernoten klaar.
En ... Lekkkkeeeeerrrrr!

Sinterklaas op school

December 2017
Op 5 december heeft de sint met zijn pieten een bezoek aan onze groep gebracht! Het was een mooie ochtend!

Sinterklaas project

November 2017
Sint in groep 2.

Naar het bos

November 2017
In groep 1 en 2 start met het nieuwe thema 'herfst'. De kinderen zijn daarom op excursie naar het bos geweest. Boswachter Theo Wezenberg heeft ze heel veel geleerd. De kinderen hebben genoten!

Theo en begeleiders: super bedankt!

Griezelverjaardag

Oktober 2017
Groep 2 heeft een griezelverjaardag gevierd. Ze moesten bezem vliegen, spook werpen, knutselen, dansen, grabbelen in de soep en meer. Uiteindelijk hebben ze allemaal hun heksendiploma gehaald.

Gezinsviering groep 1-2

Gezinsviering groep 1-2

De eerste schooldag

September 2017
Groep 2 heeft het goed naar de zin. De eerste schoolweek zit er al weer op. Hierbij een impressie van de eerste schooldag!