Stagiaires

Op onze school hebben wij stagiaires van de Katholieke PABO uit Zwolle,
het Deltion College uit Zwolle en Landstede uit Zwolle.

Hier stellen zij zich voor:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Anne-wil de Wilde. Ik ben 16 jaar en ik woon in Kampen.  Sinds dit jaar volg ik de opleiding Pedagogisch mederwerker. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik graag met kinderen wil werken. Ik kom hier elke woensdag en donderdag stage lopen en in januari komt ook de vrijdag als stagedag erbij. Ik loop stage in groep 4 bij Saskia en Natasja. Mijn hobby’s zijn: korfballen en shoppen. ik werk bij snackbar Barneveld.

Wilt u nog wat van mij weten, stel u vraag gerust!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Chantal Wissenborn. Ik ben 18 jaar en woon in Kampen. Op dit moment zit ik in mijn derde en laatste leerjaar van de opleiding onderwijsassistent op het Landstede in Zwolle. Twee jaar geleden heb ik al stage gelopen op de Dr. Schaepmanschool in groep 3. Ik ben heel erg blij dat ik dit jaar weer stage hier mag lopen. Ik vind de Dr. Schaepmanschool een hele leuke school. Het hele schooljaar loop ik stage op de maandag, dinsdagochtend en woensdag in groep 1 bij juf Marijke en juf Saskia. Na deze opleiding wil ik graag naar de Pabo. Op de dinsdagmiddag volg ik lessen op het Windesheim in Zwolle voor de Pabo. Ik hoop door deze lessen te volgen volgend jaar te kunnen slagen voor de toelatingstoetsen voor de Pabo.  Ik heb erg zin in deze stage!

Groetjes Chantal Wissenborn

Mijn naam is Casper Fennema, ik ben 19 jaar oud en kom uit Dronten. Op dit moment volg ik de opleiding Pedagogisch werk (onderwijsassistent) aan Landstede in Zwolle en loop ik stage in groep 6 bij juf Bianca. Ik loop 2x per week stage en dat is op de woensdag en de donderdag, vanaf februari ga ik ook op vrijdag nog een dag extra stagelopen. In Dronten waren geen stageplekken dus heeft school voor mij een stageplek gezocht en is uitgekomen bij de Dr. Schaepmanschool in Kampen. Dit bevalt mij tot nu toe heel erg. Het is een leuke school en mijn collega’s zijn erg vriendelijk. Ook vind ik de klas waar ik stageloop erg prettig. Mijn vader en opa en overgroot opa zijn allemaal docenten en zo kom ik dus uit een echte onderwijsfamilie zo bestaat er ook een school in Tietjerk (Friesland) die naar mijn overgroot opa is vernoemd (Fennema school). Verder heb ik ook nog hobby’s, ik voetbal graag en geef ook voetbaltraining aan Jongens onder de 14 jaar in mijn woonplaats bij ASV Dronten. Hierin heb ik al verschillende ervaringen opgedaan in het werken met kinderen. Ik hoop op een leuke stage waarin ik de kinderen wat kan leren en zelf ook veel leer en zo een betere onderwijzer wordt.

Mvg, Casper Fennema

Ik ben Matthijs Kiel en ik ben 18 jaar en ik woon in kampen. Dit jaar loop ik hier stage voor mijn opleiding Pedagogisch Werk, ik zit nu in mijn 2e leerjaar en ik kom hier stage lopen op de woensdag en de donderdag en later dit jaar komt de vrijdag er ook bij. Ik wou al heel lang leraar worden dat begon al in groep 8 maar toen wou ik aardrijkskunde leraar worden omdat ik topografie heel leuk vond maar dat vind ik nu minder leuk dan een meester worden op de basisschool. Verder heb ik ook nog hobby’s zoals korfballen dit word mijn 7e jaar op korfbal en ik vind het nog steeds heel leuk om te doen, ik ga ook nog regelmatig om met mijn vrienden ik kom ze vaak tegen bij het station als ik naar school ga maar ook in het weekend gaan we altijd met elkaar om.

Ik hoop dat ik u hierbij genoeg informatie heb gegeven over mijzelf als u vragen heeft mag u ze gerust stellen aan mij.

Mijn naam is Iris Riezebos. Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Kampen. Op dit moment zit in het 2e jaar van de opleiding pedagogisch werk (onderwijsassistent) op het Landstede in Zwolle. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken en om ze iets te kunnen leren.

Dit schooljaar mag ik stage lopen op de Dr. Schaepmanschool in groep 2 bij juf Ellen. Ik zal stage gaan lopen op de woensdag en op de donderdag en na januari komt hier ook de vrijdag bij.

Tot nu toe bevalt het stagelopen op de Schaepmanschool heel erg goed. Ik heb erg leuke collega’s en ik hoop dat ik dit jaar heel erg veel mag leren en ervaringen op mag doen.

Groetjes Iris Riezebos.

Mijn naam is Julian Timmerman en ik ben 17 jaar oud. Het eerste halfjaar loop ik op de woensdag en de donderdag stage in groep 7, later in het jaar ook op de vrijdag. Eén van mijn hobby’s is voetballen. Ik voetbal bij Go-Ahead Kampen A1. Verder ben ik ook gek van licht & geluid op evenementen. In het weekend draai ik graag plaatjes.

Mijn naam is Binyam Diertens.
Ik ben 18 jaar jong en kom uit kampen. Ik loop stage in groep 8 bij Pascal. Dit is mijn 2e jaar op de Dr. Schaepmanschool vorig jaar liep ik bij Debora ook in groep 8. Zelf zit ik op landstede in zwolle en volg daar de opleiding onderwijs assistent, ik zit in leerjaar 3 en dat is mijn laatste jaar.  Ik loop stage op de dagen maandag, dinsdag en woensdag.

Wat ik hierna ga doen weet ik zelf ook nog niet zeker of ik de leraren opleiding ga doen of toch de pabo.

Sport/hobby's, zelf voetbal ik bij Go-Ahead kampen in A1. Ik fitness 2/3 keer in de week. Wat ik erg leuk vind om te doen is: wat leuks doen met m'n vrienden of een leuke film kijken.