Stagiaires

Op onze school hebben wij stagiaires van de Katholieke PABO uit Zwolle,
het Deltion College uit Zwolle en Landstede uit Zwolle.

Hier stellen zij zich voor:  

Ilse Bosch
Mijn naam is Ilse Bosch en ik wil mij via deze weg even aan jullie voorstellen. Ik ben 28 jaar oud, geboren en getogen in Lemelerveld en sinds 3 jaar inwoner van Zwolle. Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te lezen, te shoppen, om creatief bezig te zijn, te koken of om een goede serie te kijken. En dit alles het liefst met een kop thee. Ik zit in het vierde jaar van de Katholieke Pabo Zwolle. Ik hoop dit schooljaar succesvol af te studeren. Dit schooljaar ben ik begonnen aan mijn WPO-stage in groep 5. Dit betekent dat ik op donderdag en vrijdag de groep zelfstandig mag draaien. Op maandag, dinsdag en woensdag ga ik zelf naar school en werk ik aan mijn opdrachten zoals mijn afstudeeronderzoek. Tijdens mijn opleiding heb ik de bovenbouwspecialisatie gevolgd en mijn Cambridge certificaat behaald. Ik hoop hier een leerzame tijd tegemoet te gaan. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in.

Laura van Gelder
Mijn naam is Laura van Gelder. Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Kampen. In mijn vrije tijd doe ik graag aan dansen, reizen en erop uit gaan met vriendinnen. Als het maar gezellig is. Ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding tot onderwijsassistent op Landstede in Zwolle. Mijn stage dagen zijn op maandag en dinsdag. Vanaf februari ben ik ook op woensdag op deze school te vinden. Ik loop stage in groep 5. Ik heb ontzettend veel zin in dit schooljaar!

Julian Timmerman
Mijn naam is Julian Timmerman. Dit jaar is mijn tweede jaar op de Dr. Schaepmanschool. Wellicht kennen ouders, opa's en oma's en kinderen mij nog van vorig jaar. Vorig jaar liep ik stage in groep 7. Dit jaar ben ik met de kinderen mee gegaan naar groep 8 bij meester Pascal. 

Ik ben 18 jaar oud en woon in Kampen. Ik woon nog thuis bij mijn moeder. Ook heb ik nog een oudere broer. In mijn vrije tijd was ik altijd veel de vinden bij Go-Ahead Kampen. Dit jaar ben ik gestopt met voetbal. In de avonden werk ik als bezorger bij een restaurant. In het weekend ben ik vaak aan het plaatjes draaien op feestjes/evenementen.
Aan de Assendorperdijk in Zwolle volg ik de opleiding onderwijs assistent. Ik zit in het 3e en laatste jaar van de opleiding. Op dinsdag en woensdag ben ik te vinden op het Landstede. Dan werk ik aan het afronden van de opleiding. Volgend jaar hoop ik te kunnen beginnen aan de Pabo. Dit jaar hoop ik heel leuk af te kunnen sluiten met onder andere de musical en kamp.